Recetat e fundit

Pogaçe me miell misri
Pogaçe me miell misri te derguara nga nje fanse e faqes
Krelan(proja) me miellë misri
Mufins me miell misri dhe djathe te bardhe nga ; tegatuajm.com
Buke (krelan) misri ose (Proja)
BYREK ME MIELL MISRI DHE PATATE
  Lakror me miell misri
Pispili (pite)me miell misri
Ëmbëlsire miell misri
Torte e thjesht me limon dhe miell misri
Mufins me miell misri, spinaq dhe djathe te bardhe
Krelan me miell misri dhe spinaq
Resenik me mielle misri
Embëlsirë me miellë misri
Hallve me miell misri ose bollgure