Recetat e fundit

Qofte të vogla me arra dhe mish të grirë
Qofte me kërpudha dhe mish të grirë
Kunguj te mbushur me mish
Qofte me mish në tave
Pilaf turk me mish qengji
Pite me mish të grirë
Mish viçi me jahni
Mish i bardhë me kikirika
Kroketa me mish pule
Mish viçi në rullet
Fajitas me mish pule
Tavë me mish e patate
Biftek dhe mish i bardh me perime
Mish i bardh me perime
Mish  viqi(ramstek) me patate
Mishë viqi me pilafë
Vez te mbeshtjellura me mish
Mish viqi me patateE pergaditur nga; tegatuajm.com
Mish i bardh i mbushur
Biftek nga mish lope rolad
Gjelle me mish te bluar , fasule te kuqe dhe spec djeges
Pogaqe me mish te bluar
Mantia me mish dhe kaqkavall
Role me mish pule dhe omlet
Recet kineze me mish te bardhe dhe kikirik
Mish lepuri në furrë
Mantia me mish
Mantia me mish te bluar
Toptha me mish te bluar dhe makarona
Byrek me mish pasterma
Gjelle me mish te bluar , fasule te kuqe dhe spec djeges
Medalion me mish lope, asparagus dhe patate
Mish viqi me salc portokalli
Role me mish viqi  te mbushur me omlet
Patate me mish pule dhe champignons
Sallat  e perzier me mish viqi
Qorbë me mishë te mbushur
Mish i bardhë me kaçkavall dhe kërpudha
Mish pule me kunguj të vegjël
Mishë viqi me perime ne tavë
Pilaf me mish pule (Recet nga:Harisa Rexhepi)
Pite e shpejtë me mish të bluar
Kollpite me mish te grire
Qofte me mishë viçi në salcë
 Fasule në tavë me mish qengji