Recetat e fundit

Lule basani një ilaç natyral kundër depresionit
Byrekë ne forme lule
Mufinsa me form lule
Keke ne forme lule dielli
Pogaqe  lule me kuleq
Speca lule ose somborka turshi
Pogaqe  lule me mak dhe susam
Biskota dy ngjyrshe  ne forme lule
Gurabie ne forme lule
Pogaqe lule me pershut dhe djath
Gurabie ne forme lule
Mufinsa dy ngjyrshe me form lule
Biskota me form lule
Kujdes kto lule jan helmuese që po ngatërrohen me ushqim kinez
Tave me lule laker