Recetat e fundit

Ëmbëlsirë me krem çokollade
Embëlsir me pjeshk
Ëmbëlsirë me luleshtrydhe
Ëmbëlsirë me banane
Ëmbëlsirë me biskota
Ëmbëlsirë me arrë kokosi dhe çokollatë(Baunty)
Ëmbëlsirë e shpejtë dhe e lehtë
Embëlsirë me vrima
Ëmbëlsirë dy ngjyrshe me krem karamel
Embëlsirën Spanjolle
Ëmbëlsirë e lehtë
Ëmbëlsirë e lehtë
Ëmbëlsirë me zhele bombone
Ëmbëlsir me shije dredhëze
 ËMBËLSIR  ME PUDING DHE BISKOTA