Recetat e fundit

Pse është i mirë lëngu i boronicës së kuqe
 Ilaçi mrekullibërës  nga rrepa e kuqe
Salate e shpejt me rrepe te kuqe dhe djathe feta
Qorbë me mishë të bluar fasule të kuqe
Supë turke me thjerrëza të kuqe
Domate të kuqe turshi
Fileto mishi me rrepe te kuqe
Gjelle me mish te bluar , fasule te kuqe dhe spec djeges
Salate e shpejt me rrepe te kuqe dhe djathe feta
CILI PËRBËRËS I VERËS SË KUQE NDIHMON NË FUNKSIONIN E MIRË TË
Sallatë e shijshme me rukola dhe rrepë të kuqe
Sallatë me lakër të kuqe
Vetit sheruse nga rrepa e kuqe
 Melçi lope me qepë të kuqe
 Speca te kuqe turshi te mbushur me djathe feta