Recetat e fundit

Pallaqinka (krepa) ne furre!
Krepa të shijsheme me nurtela
Krepa të vogla me salmon te terur
Sufllaqe me krepa të mbushura
Role me krepa dhe banane
RECETA BAZE PER KREPA
Krepa te mbushura me oriz
Krepa me lëng portokalli
Krepa me banane dhe cokollate
Krepa
Krepa me fruta të ndryshme
Krepa në formë të kroisantit
Krepa me cokolad
Role me banane te mbështjellë me krepa me kakao
Pallaqinka(krepa) te mbushura me mishe ne furre