Recetat e fundit

Ëmbëlsirë me arrë kokosi dhe çokollatë(Baunty)
Torte  me arrë kokosi
Mufins me arr kokosi
Kek me çokollatë dhe arrë kokosi
Torte me malina dhe krem kokosi
Torte kokosi
Gurabija të mbushura me krem kokosi
Mufins me arra kokosi dhe çokollatë
VAJ KOKOSI DHE MJALTE PER KOLLEN
Kek me çokollatë me zemër arrë kokosi
Biskota me miellë kokosi
 Biskota me miellë kokosi
Biskota kokosi  (recetë vegjetariane )
Torte me krem kokosi dhe qokollad
Rizoto me karkaleca, limon, dhe qumësht kokosi