Recetat e fundit

Kifle me reqel
Kifle hajmali
Kifle irlandeze me spinaqë
Kifle me karamel dhe lajthia(ose arra)
KIFLE ME FORMA  TE NDRYSHME
Gershet kifle
-Kifle dy ngjyrshe-
Kifle ne form interesante
Kifle piramid e mbushur
Kifle te shpejta te pergaditura nga tegatuajm
Kifle shtepije
Simite ose kifle
Kifle me mermellad
Kifle rrole me djath
Kifle me rrush dhe qokollad