Recetat e fundit

Karkaleca të mbeshtjellur me peta
Sallat me  kepurdha, karkaleca dhe avogado
Brusketa me karkaleca
Bavette me karkaleca
Pilaf me karkaleca
Rizoto me karkaleca, limon, dhe qumësht kokosi
Sallatë me karkaleca
 Pasta me salmon, karkaleca deti dhe spinaq
Karkaleca me verë
Rizoto (oriz) me karkaleca dhe bishtaja nga tegatuajm
Karkaleca të ferguar dhe patate
Shpageta me karkaleca dhe speca djegës