Recetat e fundit

Tortë me karamel
Kifle me karamel dhe lajthia(ose arra)
Pudingë me kremë karamel
Torte me krem karamel
Krem karamel
Toptha me karamel
Torte zebra me karamel
Brownie me kremë karamel
Gurabie te mbushura me karamel
Torte me karamel, çokolate dhe kikirika
Krem karamel
Krem karamel torte
Torte me kungull dhe karamel
 Kroasat me dardha si dhe me karamel
Embelsir e shpejt me biskota dhe krem karamel