Recetat e fundit

Princess Krofne e gatuar nga Adelina
Molle e gatuar
Tatli  e gatuar nga nje fanse e faqes  Aferdita
Torte e gatuar në tigan
Gjelle me karrota dhe presh e gatuar sipas artit Tailandez
Biskota me kokos gatuar nga tegatuajm
Ja strategjitë për të gatuar pa u lodhur!
Tatli (tespishte) gatuar nga Egzontina Ismaili
Biskota gatuar nga Egzontina Ismaili
Pogaqe e sapo gatuar nga ne
Sheqerpare gatuar nga Lejla Mustafi
Sheqerpare gatuar nga:Egzontina Ismaili
Pandispanj e gatuar nga ne tegatuajm
Buke shtepie te gatuar me mikser nga  Adelina Mehmeti Hajdari
Nazlifatme gatuar nga Elmira  Abdul Dezlili