Recetat e fundit

Pallaqinka (krepa) ne furre!
Petulla braziliane ne furre nga tegatuajm
Spinaq ne furre me kaqkavall
Patate furre
Makarona me proshute(ose sallam) ne furre
Makarona me peshk tuna ne furre
Petulla  te rrumbullaketa ne furre
Tav me qofte ne furre
Patate furre me pana
Tortilla ne furre
Patate ne furre me shkelqim
Domate të  mbushur në  furre(dollma)
Tav me patate dhe  domate ne furre
Tortilla ne furre
Makarona ne furre