Recetat e fundit

Celuliti, eliminojeni duke ngrënë nga një pjatë fruta çdo ditë
Tortee bukur me fruta
Rolle me fruta
Kekë me fruta te thata
Torte me fruta të thata
Kekë i mirë me fruta
Rolladë me fruta
Fruta pasioni me ricota dhe kanellë
Krepa me fruta të ndryshme
Torta me filadelfia dhe fruta boskot .
Keku i shijshëm me fruta të thata
Pudingë me fruta nga Lirime Fejzullahi
Kekë me fruta të shijshme
Ëmbelsir me fruta nga Serafina
Torte me fruta  mali nga  tegatuajm