Recetat e fundit

Kifle  me nutela   ne formën e lules
Krepa në formë të kroisantit
Byrek në formë gërsheti me djath ullinj dhe specka (me foto)
Biskota me form iriqi per femij
Petulla me form rrethi nga tegatuajm
Si të gatuajmë pite të mbushura pa formë rrumbullake
Pasta te mbushura  me form peshku
Picë në formë dielli
Pogaqe ne form kifles
Toptha me form  te  kafes
Pogaçe  me form te lules  nga Alba.
Kile pas pushimeve? Dieta 3-ditore për t’u rikthyer në formë
Pogaçe ne form te lules
Ëmbelsirë  me form shalqiri
Sheqerpare në formë trëndafili