Recetat e fundit

Fileto merluci e freskët
Fileto pule me spinaq
Fileto pule nga tegatuajm
Sallat  me fileto pule nga tegatuajm
Fileto peshku e shoqruar me perime
Gjelle me perime dhe fileto peshku
Patate gullash me gjel deti fileto
Fileto mishi me rrepe te kuqe
Fileto pule me perime
Fileto viçi me tre salca
Gjoks (fileto) pule  me  pilaf
Fileto pule me pasta(makarona )nga;tegatuajm.com
Fileto pule me sos beshamel
Fileto pule te ferguara
Fileto pule me oriz dhe spinaqe nga ne