Recetat e fundit

Pogaqe me djathe
Mufins me miell misri, spinaq dhe djathe te bardhe
Pogaqe te vogla me djathe
Kollpite me djathe
Mufinsa me djathe dhe susam
Pogaqe me djathe
 Kungullesha me djathe feta
 Speca te kuqe turshi te mbushur me djathe feta
KROKETA ME PATATE E DJATHE
Pogaqe te vogla me djathe
Antipast me pershut ,djathe dhe domate
Kifle me djathe nga Sofja Biqkaj
Pogaçe me djathe te bardhe
Kofneve (petulla) te mbushura me djathe dhe spinaqe
Pogaçe te mbushura me djathe (gjize) dhe majdanoze