Recetat e fundit

Bombica me fant
Bombica >>Tri shije te ndryshme
Bombica me fiq
Bombica me banane
Bombica me havll turke
Bombica me arra
Bombica me zemer kumbulle
Bombica  me arra dhe fikë
Bombica me veze
Bombica me kungull misiri
Bombica (recet e derguar nga Krenarja)
BOMBICA nga Egzontina Ismaili
Toptha (bombica) me kokos
Toptha (bombica) me arra dhe biskota
Topëtha(bombica) me hallve te zezë