Recetat e fundit

Qorbë me mishë të bluar fasule të kuqe
Pogaçe me mishë të bluar
Mantija me mish te bluar
Gjelle me mish te bluar , fasule te kuqe dhe spec djeges
Bohçe me mishe të bluar
Pite e shpejtë me mish të bluar
 Tave me laker te bardhe dhe mish te bluar
Toptha me mishe te bluar te servuara ne pjate me pilaf dhe salce nga tegatuajm
Torte e njelmet me mish te bluar nga Besnik Sadije Junuzi
 Makarona me mishe  te bluar nga ne "Tegatuajm.com"