Recetat e fundit

Kekë me banane
Rolad me banane
Rrolad me banane
Torte me banane dhe kokos
Rolad me kokos dhe banane nga tegatuajm
Torte me keksa pudinge dhe banane
Torte me banane,çokolate dhe kokos
Torte me banane dhe salce karameli
Torte me krem banane
Role me ajke dhe banane
Banane te skuqura ne mjalte
Krem me nestle dhe banane
Toptha te mbushura me banane nga ne tegatuajm
Tortë me banane dhe arra
Bombica me banane