Recetat e fundit

Bakllav me fistik
Bakllavë të kuzhinës kosovare.
Bakllav me kokos
Bakllavë  turke
Bakllavë e thatë
Paçë me peta të bakllavës
Bakllavë moderne
Bakllavë shtëpie me petë të buta
Bakllav e pergaditur nga ;Hajrije Sinani
  Bakllav e pergaditur ngaAfërdita Pakashtica Dita
Bakllavë role
Bakllavë me arra dhe biskota
Bakllavë torte( 2 ne 1) nga Besa Gazi Xhemajliu
Bakllavë e pergaditur nga ne
Bakllavë  nga Blerta Morina Gashi