Vetitë e panjohura të pastës së dhëmbëve
Vetitë e panjohura të pastës së dhëmbëve

Vetitë e panjohura të pastës së dhëmbëve

Kuzhint.com

Pasta e dhëmbëve rezulton se është një produkt që ka njëndikim të rëndësishëm në heqjen e njollave në fytyrë.

Sipas studimeve pasta ndihmon dhe në largimin e njollav të vështira nga rrobat dhe jo vetëm kaq.

Duket si një maskë e çuditshme, por pasta largon edhe puçrrat në fytyrë.

Mjafton të vendosni pak pastë në fytyrë, para se të shkoni në shtrat për gjumë.

Lëreni të veprojë gjithë natën dhe në mëngjes shpëlajeni mirë fytyrën dhe do t’i shihni rezultatet.

Edhe kur nuk kujdesemi për pajisjet shtëpiake, për njollat nët o, një ilaç i mirë është pasta e dhëmbëve.

Ajo mundet t’ilargojë njollat e errëta nga hekuri, plastika dhe alumini.

Te hekuri me ngjyra pas një kohe shfaqen njollat e errëta dhe ato mund t’i largoni lehtë, pra, me pastën për dhëmbë.


Fjalet kyqe : keshilla  vetite  panjohura  pastesse  dhembeve  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Reçel shalqiri (gliko)
Ushqimet  për ti thënë lamtumir barkut
Èmbelsir "Kabuni"