Vetit e qajit kantarion
Vetit e qajit kantarion

Vetit e qajit kantarion

Kuzhint.com

Ilaç për TUMOR (Kanser)

Ilaç për sëmundje si:

Tumori (kanser) në gji dhe në shumë organe tjera)qe mund ta maroni edhe ju vet neper shtepit e juaja.

100gr - Qaj kantarion

100 gr Fara te zeza

100gr -Hitha ose fara të hithave

100gr -Qaj Lavande

Një krye me thelba të hudrave vetëm e pret lartë dhe poshtë edhe e shtyn me gjithë livore.

3 Litra ujë

Gjitha këto I përzien dhe I zien deri sa uji të vjen në një litër, pastaj e kullon dhe e len të ftohet.

Këtë ujë e përzien me 500gr mjaltë dhe 20gr tamël të bletës (së pari e përzien mjaltën me tamlin e bletës që të tretet mirë e pastaj e përzien me ujin e ftohtë).

Përzierja duhet të bëhet vetëm me lugë të drurit.

Kjo pihet dy her në ditë nga një filxhan të vogël të kafës, një në mëngjes ( esëll pa ngren ), dhe një në mbrëmje (para se të fleshë).

Nëse nuk mundet të pini nga një filxhan për shkak se e mundon, atëher bën ta zvogëlon dozën.

Personat që e kanë Asmën nuk mundet ta pijnë, sepse ju pengon dhe ua rëndon frymëmarjen!!!

Personat që kanë probleme me shtypjen e lartë le të kenë kujdes gjatë përdorimit!!!

Ilaçi duhet të mbahet larg dritës në vende të errëta.

Shperndajeni nese mendoni se vertet eshte sherus i mire!


Fjalet kyqe : keshilla  qaji  kantarion  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Midhje të fërguara
Pop kek  me rende
Torte e shijshme me kakao dhe lajthi