VAKTI IDEAL PAS USHTRIMEVE PER MASE MUSKULARE!
VAKTI IDEAL PAS USHTRIMEVE PER MASE MUSKULARE!

VAKTI IDEAL PAS USHTRIMEVE PER MASE MUSKULARE!

Kuzhint.com

VAKTI IDEAL PAS USHTRIMIT PER MASE MUSKULARE!

Kerkon nje raport: 4 karbo : 1 prot

Shembull - 80gr karbohidrate;20 gr proteina:

• 1 kupe kos ose 1 gote qumesht pa yndyre ka (8gr proteina)

• 1 luge recel boronice ose recel tjeter ka (0gr)

• kupe stika pishe ose 50gr gjize ka (9gr proteina)

• 2 banane ose 1 kupe luleshtrydhe ka (2gr proteina)

Rreth 1 ore perpara ushtrimit mjafton te merret 1 frut per cdo ore palester + 3-4 arra


Fjalet kyqe : keshilla  vakti  ideal  ushtrimeve  mase  muskulare  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Kofshë pule me kunguj, në salcë të sojës, me mjaltë
Tagliatelle me salmon dhe salce
Qimnoni shkrin dhjamërat!