Vaji i Linit dhe cilat janë dobitë e tij?
Vaji i Linit dhe cilat janë dobitë e tij?

Vaji i Linit dhe cilat janë dobitë e tij?

Kuzhint.com

Ky vaj natyral është burimi më i pasur në natyrë me acide yndyrore omega-3 që është I domosdoshëm për secilin organizëm. Vaji i linit përmbanë acide yndyrore esenciale omega-6 dhe omega-9,

Vitaminat B, potas, leitin, magnez, fiber, protein dhe zink, e gjithashtu ofron rreth 50% më shumë omega-3 vaj se sa do të mund të marrësh duke marr vaj peshku, plus nuk e ka shijen e tmerrshme ashtu sikur pasi te marresh vaj peshku. Disa hulumtues dhe shkencëtarë besojnë se vaji i lirit mund të jetë suplementi (zëvendësuesi) më i rëndësishëm për shëndet të mirë.

Gati secili sistem në trup mund të përfitoj nga vaji i linit dhe përbërësit natyral të tij.

Sistemi kardiovaskular, sistemi imunitar, sistemi i qarkullimit të gjakut, sistemi reproduktiv, sistemi nervor, nyjet e shumëçka tjetër përfiton nga përbërësit e vajit të linit. KLIKO>>http://tegatuajm. com/


Fjalet kyqe : keshilla  vaji  linit  cilat  jane  dobite  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Torte me krem
Supë franceze me qepë dhe hudhra
Kek i papjekur per femij