Uthullë shtepie prej levoreve te mollave
Uthullë shtepie prej levoreve te mollave

Uthullë shtepie prej levoreve te mollave

Kuzhint.com

-Të dashur zonja;shumica prej njerzeve mollat i qerojn dhe i hajn, ndersa levoret e tyer nuk i ruajn por i hedhin ato ne mbeturina,

por prej sot vendosni ti ruani se edhe prej tyre kemi dobi.

-Nje recet shume e thjeshte dhe shume kualtative;;

-Vendosen levoret e qeruara nga molla në një kavanoz të mbuluar dhe ne te shtoni ujë të ngroht per ti zier me 2 luge sheqer pluhur.

Pastaj derdheni ne nje en te qelqit, mbyllni tërësisht me kapak dhe lëreni për një periudhë kohe në një vend të mbyllur.

Ju mund të përdorni kete përzierje si uthulle molle per sallata te ndryshme.

-Si keshille;;Kjo uthull është e padëmshëm për stomakun tuaj.

E pregaditur nga >>>http://tegatuajm. com/


Fjalet kyqe : keshilla  uthull  shtepie  prej  levoreve  mollave  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Krostata nga Lirime Fejzullahi
LIMONI; një produkt me efektiv se sa kimioterapia ....
Revani me miellë orizi