Ushqimi për bebe me pjepër
Ushqimi për bebe me pjepër

Ushqimi për bebe me pjepër

Kuzhint.com

Ushqimi për bebe me pjepër Te gjitha recetat e ushqimit për bebe me pjepër, e cila është një frutë ushqyes me dhunti të shumta, ju ndihmojnë të krijoni pjata të shijshme për beben tuaj. Duhet gjithnjë të këshilloheni më parë me doktorin e fëmijës për fillimin e të ushqyerit me ndonjë prej këtyre ushqimeve të reja për bebe. Kur mund të hanë pjepër bebet? Nuk ka rregulla të vendosura e të forta kur duhet të filloni të ushqyerit me pjepër për beben tuaj.

Shumë fëmijë të vegjël e pëlqejnë atë që kur janë 6 muajsh dhe pa patur fare asnjë problem. Megjithëse e pazakontë, pjeprat mund të shkaktojnë reaksione alergjike (zakonisht shpime dhe të kruara rreth gojës) në disa bebe.

Bebet më shumë të rrezikuar nga ky lloj reaksioni janë ato me astmë.

Alergjia e krijuar nga pjepri shpesh lidhet me ndjeshmërinë ndaj polenit, kështuqë shpesh haset tek njerëzit që kanë alergji nga bari.


Fjalet kyqe : keshilla  ushqimi  bebe  pjeper  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Kekë i shijshem me lengë portokalli
Disa njohuri per depresionin
A duhet ta hidhni ushqimin nëse e prekë miza?