Ushqimet që nuk duhet t’i hani kur keni gurë në veshkë
Ushqimet që nuk duhet t’i hani kur keni gurë në veshkë

Ushqimet që nuk duhet t’i hani kur keni gurë në veshkë

Kuzhint.com

Ushqimet e mëposhtme janë provuar se përkeqësojnë dhimbjet e gurëve në veshkë dhe ndihmojnë zhvillimin e tyre.

Ushqimet që nuk duhet t’i hani kur keni gurë në veshkë janë:

Sheqeri artificial

Mishi i kuq

Sardinat

Pijet e karbonuara

Spinaqi dhe sallata e gjelbër

Ushqimet me shumë kalcium

Ushqimet e përpunuara


Fjalet kyqe : keshilla  ushqimet  duhet  hani  keni  gure  veshke  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Glicerina e mirë për shëndet, bukuri edhe për shtëpi
Paqe nga Aldina Ademi
Tiramisu me banane