Ushqimet  për ti thënë lamtumir barkut
Ushqimet për ti thënë lamtumir barkut

Ushqimet për ti thënë lamtumir barkut

Kuzhint.com

Zhdukja e dhjamit dhe yndyrës në zonën rreth belit është një betejë e vështirë dhe këtë e dinë shumë mirë pjesa më e madhe e meshkujve “të prekur” nga barku. Federata e Mjekësisë Sportive Italiane tregon disa sekrete që meshkujt të shpëtojnë nga barku.

Kur përmasat e kalojnë diametrin 100 centimetër, është momenti për të ndërhyrë. Ajo që favorizon barkun e meshkujve janë sjelljet e dëmshme ushqimore si ëmbëlsira pa fund dhe biftekë në mënyrë masive. Eshtë më mirë që të zgjidhet mish pa yndyrë si fileto, apo të piqet në zgarë.

Theksohet se duhen evituar patatinat të cilat në një pako përmbajnë 1% kalori, madje më mirë mund të hahen kokoshka, pasi në gjashtë porcione merren vetëm 100 kalori.

Pica është ndër armiqtë kryesor, ndërsa edhe një shishe birrë 33 ml ka 150 kalori, ndaj më mirë pini vetëm një gotë të vogël, mundësisht light.


Fjalet kyqe : keshilla  ushqimet  thene  lamtumir  barkut  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Hallvë turke nga Kaltrina Berisha
Role e pa pjekur
Nje keshille per peshqiret qe pastrohemi!