Torte zemer
Torte zemer

Torte zemer

Kuzhint.com

Përbërsit e recetës :

Tepsi me forme zemre, rolada te gateshme sipas shijes, 4 pudinga vanilje, shllage te pergaditur, 100 gr vishnje, qokollade me ngjyra

Pregaditja e recetës :

Torte zemer e pergaditur nga Blerta-Mustafa Berisha

Per pergaditjen e kesaj embelsire nevoiten

Tepsi me forme zemre rolada te gateshme sipas shijes 4 pudinga vanilje te pergaditura sipas udhezimeve qe shkruan ne pako dhe te ftohur mire

Per dekor shllage te pergaditur sipas udhezimeve. 100 gr vishnje ose qershicopza te vogar qokollade me ngjyra.


Fjalet kyqe : embelsira  torte  zemer  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Revani me nisheste
Barërat të cilat kurrsesi nuk duhet t’ua jepni fëmijëve
Kifle piramid e mbushur