Na percjellni ne facebookTe rekomanduara per sot

Torte me lenge(soke) te vishnjeve nga Agnesa Zendeli.

Torte me lenge(soke) te vishnjeve  nga Agnesa Zendeli.


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Keni probleme me yndyrë në gjak? Limoni dhe celeri (selino) janë zgjidhja
Kroasan (kifle)
Salca Bechamel