Topetha  dietal
Topetha dietal

Topetha dietal

Kuzhint.com

Marrim lengun e limonit e qesim ne nje ene, dhe ne te ia shtojm arrat e bluara dhe susamin e bluhur, pastaj ia shtojm edhe pak miell kokosi dhe te gjitha i perziej mire. Nga kjo mase bejm toptha te vegjel dhe te rrumbullaket dhe i kalojme siper kokosit dhe susamit duke i mbeshtjell te gjitha si ne foto. Si keshill; sa i perket perberseve per keto toptha dietal ju mund te vendosi vete se sa cop do ti gatuani.


Fjalet kyqe : embelsira  topetha  dietal  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Bajander e përkryer vetem për 6 minuta
Dieta me karota për të larguar kilet e tepërta Kategoria
Pjatë e disenjuar për konsumim më të vogël të ushqimit