Tmerr në Tiranë: Mishi i hedhur në mbeturina rifutet në konsum (Foto)
Tmerr në Tiranë: Mishi i hedhur në mbeturina rifutet në konsum (Foto)

Tmerr në Tiranë: Mishi i hedhur në mbeturina rifutet në konsum (Foto)

Kuzhint.com

Një skenë e papërtypshme po ndodh tek kazanet e mbeturinave në sheshin “Avni Rustemi”,

Tiranë.

Dy burra, nga varfëria e madhe, e tejskajshme mund të thonim, në sytë e qindra kalimtarëve, po manipulojnë mishin e hedhur në kazanet e mbeturinave.

Në vend që ky mish të groposej nga inspektoriati sanitar, ai po sipas shumë gjasave po rifitutet edhe njëherë për konsum.

Jemi 300 metra nga Bashkia e Tiranës, po aq nga Komisariati Nr. 1 i Tiranës. /GlobalNews


Fjalet kyqe : kuriozitete  tmerr  tirane  mishi  hedhur  mbeturina  rifutet  konsum  foto  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Patate dhe domate te pjekura me krem gjize dhe ajvar
Kekë me kakao dhe karota
Si gatuhet brumi Sfoljat