Të luftosh kundër njollave të yndyrës
Të luftosh kundër njollave të yndyrës

Të luftosh kundër njollave të yndyrës

Kuzhint.com

Përsa i përket njollave të vajit ju mund të përdorni një leckë të njomur me alkool dhe ta fërkoni vendin ku është njolla dhe më pas futeni për t’u larë në lavatriçe si zakonisht.

Nëse njolla është shumë e vështirë për t’u hequr, atëherë përdorni verën e bardhë për ta hequr ose alkool në 90 .

Por një zgjidhje tjetër është edhe vendosja e një fete patate mbi njollë.

Lëreni fetën e patates të qëndrojë për disa orë dhe më pas lajeni normalisht veshjen.

Niseshteja e patates do të absorbojë yndyrën e tepërt.

Njolla e yndyres hiqet edhe thjesht, nese te vendi ku eshte perhapur yndyra hidhni pak detergjent(sjaj) enesh, e ferkoni pak vendin me yndyr pastaj vetem fute ne lavatricedhe yndyra zhduket krejtesishte dhe rrobave nuk i ndodh asgje!


Fjalet kyqe : keshilla  luftosh  kunder  njollave  yndyres  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

ÊMBËLSIR ME BAJAME DHE KOKOS
Maske nga majdanozi për  nje fytyrë të pastër
Çfarë është pluhuri matcha dhe si përdoret