Si ti largojm nga shtëpit tona energjin negative?
Si ti largojm nga shtëpit tona energjin negative?

Si ti largojm nga shtëpit tona energjin negative?

Kuzhint.com

Shumë njerzë thojnë, që në shtëpitë e tyre nuk ndjehen mirë, mandje ndjehen edhe të depriminuar. 


Pytja më e shpesh që bëhet nga këta njerzë është, a thua pse vetëm kur hy në shtëpinë time djehem i mërzitur, i lodhur, i pavullnet, kam kokëdhembje, konflikte të vazhdueshme e të paarsyeshme, asgjë nuk funksionon siqë duhet, bllokime financiale e

shumë gjëra te tjera. 


Përgjigjja është kjo:

Kur në një ambient, shumë energji negative e mbledhur është, atëherë i kemi të gjitha simptomat e përmendura më sipër. 


Por, për t‘a larguar këtë energji negative nga shtëpia, na duhen shumë pak gjera per ti bërë. 


1-Shtëpia duhet të ajroset rregullisht, pasi siqë është ditur energjia e keqe mblidhet më së shumëti në qoshet e dhomave. 


2-Kur është koha me diell, të hapen të gjitha dritaret e shtëpisë, në mënyrë që të depertojnë rrezet e

diellit mbrenda në shtëpi. 


3-Merreni një gotë të mbushur me ujë dhe në të hidheni krip dhe lëng limoni.

Vendoseni goten në një vend të dukshem,

në mënyrë që të bëhet më mirë thithja e energjive negative. 


4-Merreni një gjysmë limoni dhe në te hidheni pak krip, pastaj vendoseni në një qosh të dhomes.

Kur të shiheni që limoni është rrudhur, atëherë hudheni limoni në mbeturina. 


5-Kur të bëhet pastrimi i shtëpisë, në koven e mbushur me ujë që e perdorni per pastrimin e shtëpisë, hudheni pak krypë p. sh për 2 Liter ujë, 2 lugë gjelle të mbushur me krypë.

Me këtë ujë mund t‘i pastroni, dyert, dritare, dyshemet etj.

Pra, siqë e lexuat më sipër krypa luan një rolë të rëndesishëm për largimin energjisë negative.


Fjalet kyqe : embelsira  largojm  shtepit  tona  energjin  negative  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Thjerrëzat, 8 përfitime që i sjellin shëndetit të fëmijëve
Tavë me kunguj dhe beshamel
Toptha te mbushur me qershia