Si te largojme kokedhembjen pa barna grate shtatezen ( metode kineze)
Si te largojme kokedhembjen pa barna grate shtatezen ( metode kineze)

Si te largojme kokedhembjen pa barna grate shtatezen ( metode kineze)

Kuzhint.com

Lexoni në vijim se çka këshillon mjekësia kineze për eliminimin e dhimbjeve të këqija ne organizmi.

Shtrëngojeni me gishtin e madh dhe me

gishtin tregues të dorës tuaj rajonin ndërmjet

gishtit të madh dhe gishtit tregues të dorës

tjetër dhe vazhdoni shtypjen dy minuta.

Përsëriteni këtë veprim edhe në dorën tjetër.

Ky masazh akupresure kineze u rekomandohet sidomos nenave shtatzënave.

Mos i nënvlerësoni, as mos mendoni fare, vetëm zbatoni këto këshilla!


Fjalet kyqe : keshilla  largojme  kokedhembjen  barna  grate  shtatezen  metode  kineze  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Pogaçe me miell misri te derguara nga nje fanse e faqes
Limoni ‘ilaç’ për Bukuri
-Torte kremoze-