SI TË SHKRINI AKULLIN NË NGRIRJE
SI TË SHKRINI AKULLIN NË NGRIRJE

SI TË SHKRINI AKULLIN NË NGRIRJE

Kuzhint.com

Keni problem me akullin e grumbulluar në ngrirje dhe nuk dini se si ta shkrini? Para se të merrni thikën në dorë dhe të filloni ta skalisni, apo të hidhni ujë të nxehtë në të, lexoni këshillën e mëposhtme. Fillimisht, hiqeni frigoriferin nga priza.

Pastaj, boshatisni ngrirjen (nxirrrni jashtë çdo produkt) dhe në vazhdim lyeni me vaj bimor pjesën e brendshme të saj.

Pas disa minutave, akulli do të fillojë të shkrijë shumë lehtë. /albstroka. com/Kjo ishte e gjitha…


Fjalet kyqe : keshilla  shkrini  akullin  ngrirje  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Pite me pete te gateshme
Ushqimet te cilat jane me te shedetshme kur jane te gatuara
Bakllavë torte( 2 ne 1) nga Besa Gazi Xhemajliu