SELINO diçka më shumë për këtë bime
SELINO diçka më shumë për këtë bime

SELINO diçka më shumë për këtë bime

Kuzhint.com

SELINO > diqka me shume per kete bime

Selino forcon sistemin imunitar.

Sasia e madhe e vitaminës C që gjendet tek selino e bën trupin të jetë më i shëndetshëm dhe të këtë imunitet më të fortë.

Ndihmon në uljen e presionit të gjakut.

Selino përmban pthalides, të cilat ndikojnë në uljen e presionit të gjakut duke relaksuar muskujt rreth arterieve dhe duke lejuar enët të zgjerohen.

Kalciumi, magnezi dhe kaliumi që përmban selino gjithashtu ndihmojnë në rregullimin e presionit të gjakut.

Kolesteroli.

Pthalides që përmban selino gjithashtu mund të ulë kolesterolin me rritjen e sekretimit të acidit.

Parandalon kancerin.

Selino përmban coumarins substanca që janë efektive në parandalimin e kancerit.


Fjalet kyqe : keshilla  selino  diqka  shume  kete  bime  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Mufinsa dy ngjyrshe me form lule
Një picë shumë e veçant
Biskota dy katesh