SAPUN I LËNGSHËM PËR ZBARDHJEN E LËKURES
SAPUN I LËNGSHËM PËR ZBARDHJEN E LËKURES

SAPUN I LËNGSHËM PËR ZBARDHJEN E LËKURES

Kuzhint.com

Sapuni per zbardhjen e lekures është një sapun unik i bazuar në një kompleks përbërësish aktivë që vonon efektet e enzimave te shkaktojne njolla ne lekure per shkak te efekteve mjedisore, stresit apo ndryshimeve hormonale.

Ai përmban vitamine C, antioksiduesi ku me i mire i provuar deri me sot per te luftuar procesin e plakjes.

Kombinimi i përbërësve jep rezultate te mira kunder pigmentimit te lëkurës të shkaktuara nga teprica e melaninës, ndryshimet hormonale, njollat e pucrave, qukave, etj.

Sapuni largon qelizat e vdekura të lëkurës dhe pastron lëkurën me ndihmën e ekstrakteve te frutave të cilat ekuilibrojne lëkurën.

Ky sapun ne shqiperi kushton 1275 lekë ose 9. 1euro.


Fjalet kyqe : keshilla  sapun  lengshem  zbardhjen  lekures  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Antipasti me kerpudha
Portokalli
Jaffa biskota shtëpiake