Sallata jeshile është një ilaç i vërtetë për sherimin e  puqrra
Sallata jeshile është një ilaç i vërtetë për sherimin e puqrra

Sallata jeshile është një ilaç i vërtetë për sherimin e puqrra

Kuzhint.com

Në qoftë se zgjedhja juaj është për një produkt të shtrejt qe te kujdeseni per nje ëkurë natyrale, atëherë ju nuk keni arsye për t'u shqetësuar sepse ka edhe metoda me te thjeshta dhe me te mira!

Si pershembulle Sallatë jeshile:

Jo vetëm që është e pasur me vitamina A,

B3 dhe B6, por ajo gjithashtu përmban edhe shumë kalcium, magnez, hekur dhe bakër.

Per ta pergaditur kete lesion eshtë e nevojshme që vetem gjethet e sallatë jeshile(marulles) duhet qe te zbutet (zien) rreth ngrohjes se ulët për rrethe një orë e gjysmë.

Krem i marules e vendosim ne vendin ku edhet bere skuqeja e lëkurës nga dielli, e cila është e djegr gjat rrezitjes ne pushime ne deti.

Përveç kësaj, ky prpdukt është i njohur edhe si "helm" për puqrra.

Kete duhet përdoret menjeher pasi te marohet te ftoht si një locion pasi afati i ruajtje eshte vetem tre ditë, dhe është e rëndësishme për ta mbajtur ate në një vend të errët dhe të ftohtë.

Receta eshte e shkruar sipas nje personi qe e ka provu vet ajo!


Fjalet kyqe : keshilla  sallata  jeshile  eshte  helm  vertete  puqrra  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Buk me brokoli proshutë dhe djathë
Tave me makarona dhe perime
Topli Prizreni(kuleq)