Ritmet e duhura të vakteve
Ritmet e duhura të vakteve

Ritmet e duhura të vakteve

Kuzhint.com

Ekspertët rekomandojmë konsumin e 3 vakteve në ditë: Mëngjesin Drekën Darkën Gjithashtu edhe zemra është e rekomandueshme të konsumohet. Këto vakte i japin ritëm organizmit tonë dhe na ndihmojnë të rregullojmë konsumin tonë ushqyes, kështu që është e rëndësishme të mos kalohet asnjë vakt pa ngrënë.

Koha që ulemi për të ngrënë gjithashtu është e rëndësishme.

Ju duhet të kaloni rreth 20 minuta për të ngrënë një vakt në mënyrë që të përjetoni ndjenjën e ngopjes (që do të thotë se ne kemi ngrënë mjaftueshëm). Të marrësh kohë për të bërë pushim është gjithashtu një mënyrë e mirë. Të mblidhesh me familjen dhe miqtë për të ngrënë një vakt luan një rol të rëndësishëm për të vlerësuar atë çka ne konsumojmë.


Fjalet kyqe : gjellera  ritmet  duhura  vakteve  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Domate të  mbushur në  furre(dollma)
Torte me kremoze
Biskota me marmeladë maline