PSE NUK DUHET TË KONSUMOJMË SHUMË PRODUKTE BULMETORE?
PSE NUK DUHET TË KONSUMOJMË SHUMË PRODUKTE BULMETORE?

PSE NUK DUHET TË KONSUMOJMË SHUMË PRODUKTE BULMETORE?

Kuzhint.com

Të gjitha produktet bulmetore (qumështi, djathi, kosi, gjalpi etj. ) janë të pasura me kalcium, vitaminë D, fosfor dhe proteina.

Mbrojnë shëndetin e eshtrave, funksionin e mirë të zemrës dhe tranportimin normal të impulseve të muskujve.

Mirëpo konsumi i tepërt i tyre mund të jetë shumë i dëmshëm për shëndetin tonë.

Më konkretisht, zvogëlon përthithjen e hekurit, fakt që shkakton ulje të vlerave të hemokritit, hemoglobinës dhe qelizave të gjakut, domethënë anemi (pagjakësi)/albstroka. com/


Fjalet kyqe : keshilla  duhet  konsumojme  shume  produkte  bulmetore  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Revani me miellë orizi
Torte me keksa nga ne tegatuajm
Fileto pule me oriz dhe spinaqe nga ne