Pogaçe te vogla me djathe nga Kaltrina Berish
Pogaçe te vogla me djathe nga Kaltrina Berish

Pogaçe te vogla me djathe nga Kaltrina Berish

Kuzhint.com

Përbërsit e recetës :

1 margarin, 2ve, 1lug kfasac, 1lug kryp, 2lug sheqer, 1got qait qumsht, mille sipas nevojes, djathe per mbushje dhe, 1të verdhe të veze per lyerje

Pregaditja e recetës :


Fjalet kyqe : brumera  pogaqe  vogla  djathe  kaltrina  berish  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Embelsir me ananas
Kifle e embel ne form gjevreku
Livanda më efikase sesa ilaçet për trajtim të ankthit