Pjepri lufton stresin
Pjepri lufton stresin

Pjepri lufton stresin

Kuzhint.com

Pjepri lufton stresinPjepri është një nga produktet që njihet për luftën kundër stresit. Ai është një frut që njihet për përmbajtjen e lartë të beta-karotenit, dhe jo vetëm ka një ndikim të dukshëm në nxirje por është dhe një produkt i nevojshëm që shërben për të kaluar tensionet e jetës së përditshme. Sipas një studimi të realizuar nga Instituti francez i kërkimit agrikulturor, rezulton se konsumimi i përditshëm i antioksiduesve që gjendet tek pjepri ul nivelin e proteinave të stresi


Fjalet kyqe : keshilla  pjepri  lufton  stresin  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Sanduiç me krem salmoni dhe krem spinaqi
Peta te gatshme me gjoks pule
Biskota me marmeladë