Pije shtepiake qe djege kalorit
Pije shtepiake qe djege kalorit

Pije shtepiake qe djege kalorit

Kuzhint.com

Përbërsit e recetës :

1 luge e qajit gjengjefill, 1 luge e qajit cimet, 1 luge e qajit turmenik (shafran i indise), 1gote kos

Pregaditja e recetës :

Ne nje gote i perziejm mire : 1 luge te qajit gjengjefill, 1 luge te qajit cimet, 1 luge te qajit turmenik (shafran i indise) mire me nje gote me kos dhe pastaj kete perzirje duhet qe ta perdorni 3 ore para se me fjet si dhe prej ati momenti qe e pini dhe deri sa te shtriheni per te fjet te konsumoni 1 deri dy litra uje.

Kjo perzierje pergaditet nje. nate po nje. nate jo keshtu duhet te perdoret.

Pije shtepiake qe djege kalorit derguar nga nje fans e faqes Merdijana Gurmani Troshalla e cila per nje jav ka. humbur 5kg.


Fjalet kyqe : pije  shtepiake  djege  kalorit  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Ja si t’i shpëtoni jetën dikujt që ka pësuar para-infarkt
Role me mishe dhe sallat
Antipasti me kerpudha