Pastaj i hodhi dorën motrës dhe shiko se si duken tani: Kjo histori do ju lërë p
Pastaj i hodhi dorën motrës dhe shiko se si duken tani: Kjo histori do ju lërë p

Pastaj i hodhi dorën motrës dhe shiko se si duken tani: Kjo histori do ju lërë p

Kuzhint.com

Disa thonë se ky përqafim ka ndryshuar mjekësinë.

Në fakt kjo histori ka prekur miliona njerëz në mbarë botën prej shumë vitesh.

Ishte viti 1995 kur Kyrie dhe Brielle Jackson do vinin në jetë.

Ishin binjake dhe lindën 12 javë përpara kohe.

Njëra prej tyre,

Kyrie ishte më e dobët.

Ndërsa po qante, motra e saj bëri diçka që i la mjekët pa fjalë.

Ajo i vendosi dorën në shpatulla.

Prekja e saj bëri që zemra t’i stabilizohet, temperaturat të kthehet në normalitet dhe ajo të vazhdojë të jetojë.

Të dyja janë rritur tashmë.


Fjalet kyqe : keshilla  pastaj  hodhi  doren  motres  shiko  duken  tani  histori  lere  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Efektet e shëndetshme të lakrës turshi
Gurabija (biskota) të mbushura me kumbulla
 Tatli e forte (tespishte)