Parandaloje elektrizimin e flokëve
Parandaloje elektrizimin e flokëve

Parandaloje elektrizimin e flokëve

Kuzhint.comJa disa zgjidhje nga për ju:

1. Evitoni përdorimin e krehrit plastik, i cili i bën flokët të elektrizohen. Përdorni më mirë krehër metalik (përçues elektriciteti).

2. Përdorni në flokë një produkt hidratues

3.Mos u shqetësoni: flokët tuaj të hollë apo të yndyrshëm nuk rëndohen nga produktet hidratuese, përsa kohë ato përdoren në majë të flokëve.3. Spërkateni me fiksues krehrin tuaj. Duket e çuditshme, por spërkateni krehrin me fiksues, pastaj krihni me të flokët tuaj të elektrizuar. Kjo mënyrë funksionon 100%.

4. Përdorni pak ujë. Nëse nxitoni, shkoni në banjë dhe lagini pak flokët me ujë rubineti, sa për t'u hequr elektricitetin.

5. Bëjini flokët gërsheta. Kjo gjë minimizon elektrizimin e flokëve.

6. Kapini flokët e elektrizuar me karfica. Flokët e elektrizuar janë të bezdisshëm, pasi ngjiten në fytyrë.living.al

Fjalet kyqe : keshilla  parandaloje  elektrizimin  flokeve  
Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Rolad me banane
Pogaqe ne forma te ndryshme
Torte Bounty