Nje ide se si te pastrojm kete njolle  ne hekur
Nje ide se si te pastrojm kete njolle ne hekur

Nje ide se si te pastrojm kete njolle ne hekur

Kuzhint.com

Keni edhe ju problem te ketill si ne foto dhe deshironi te dini se si zhduket e gjithe kjo njolle ateher mesoni duke e lexuar kete kshille.

Per ta pastruar kete rremuj te madhe qe eshte bere ne hekurin e juaj ;se pari duhet lagur nje leck me uthull kuzhine, dhe pastaj te nxehet hekuri dhe menjeher te beni hekurosjen mbi lecken me uthullecderi sa te zhduket rremuja.

Menyra tjeter eshte; merrni krype te trashe kuzhine dhe e derdhin ne nje siperfaqe te tavolines mbi vendin ku do te beni nje hekurosje deri sa te zhduket rremuja.


Fjalet kyqe : keshilla  pastrojm  kete  njolle  hekur  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Pop kek  me rende
Torte e shijshme me krem
Tatli  me forma