Nga një letër për çdo prindër
Nga një letër për çdo prindër

Nga një letër për çdo prindër

Kuzhint.com

Fëmiu yt gënjen shumë, sepse ti e llogaritë ashpër.

Fëmiu yt nuk ka besim në vete, sepse ti nuk e inkurajon. - Fëmiu yt flet dobët, sepse ti nuk komunikon shpesh me të. - Fëmiu yt vjedh, sepse ti nuk e ke edukuar të japë dhe shpenzojë. - Fëmiu yt frikacak, sepse ti e mbronë atë. - Fëmiu yt nuk respekton të tjerët, sepse ti nuk ulë zërin me atë. - Fëmiu yt qëndron i nervozuar çdo herë, sepse ti nuk e lavdëron.

Fëmiu yt është koprrac, sepse ti nuk e ndihmon. - Fëmiu yt është i dhunshëm me të tjerët, sepse ti e keqtrajton.

Fëmiu yt xhelozon, sepse ti e neglizhon.

Fëmiu yt të pengon, sepse ti nuk e puthë e përqafon.

Fëmiu yt nuk të dëgjon, sepse ti shpesh nga ai kërkon.

Fëmiu yt rri i mbyllur, sepse ti je i nxënë.

Fëmiu yt shpeshëherë sillet se me qenë ‘prindi yt’, sepse gjyshi i tij nuk respektohet nga ti.

Fëmiu yt është egoist, sepse ti altruizmin e shprehë me të tjerët dhe jo me atë.

Fëmiu yt nuk lexon, sepse ti i servon lojëra kompjuterike.

Prindër, bëni kujdes se si silleni me fëmijët.

Ata i keni amanet.


Fjalet kyqe : keshilla  leter  prindi  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Tatli e shpejt dhe e leht nga ;Lendita Saqipi
Briosh (Brioche)
Petulla me patate