NË QOFTË SE KËMBËT DO TË KISHIN ZË
NË QOFTË SE KËMBËT DO TË KISHIN ZË

NË QOFTË SE KËMBËT DO TË KISHIN ZË

Kuzhint.com

Ju e dini se këmbët tona pasqyruar organike dhe shëndetin tonë mendor, duke regjistruar në to atë që po ndodh me ne.

Por ata kanë për të na tregoni gjëra në lidhje me karakterin tonë dhe aftësitë tona.

Ju nuk mund të imagjinoni se sa shumë informacion ju mund të merrni atë që lexohej.

Patjetër do t'ju ndihmojë ju të vazhdojë në jetën tuaj.

Pse jo edhe të kujdeset për shëndetin tuaj dhe popullin tuaj.

Ecurit është i ndarë në pesë grupet horizontale, tregon trupin nga koka dhe pelvisit.

Zona 1: kokë që përfaqësojnë gishtat Logic

Zona 2: pad rozë vetëm nën ato që përfaqësojnë gjoks Emocionet

Zona 3: bark e sipërme, gjysma e parë e harkut Veprat dhe Kreativiteti

Zona 4:bark të ulët, gjysma e dytë e harkut Kontakt Zona 5: thembra Siguria

Podiantiprosopefei e drejtë e kaluara dhe anën tonë mashkullore.

Kjo është, racionalizmi, apo fastikotita, iniciativë, përgjegjshmëria, agresion dhe çdo gjë tjetër që ajo mund të thotë për arseniko.

To la tonë podiantiprosopefei këtë dhe anën tonë femërore.

Kjo është, intuitë, ndjeshmëri, fleksibilitet, elasticitetit, analizat dhe çdo gjë tjetër që ne shok me feminitetit.

Nëse ka probleme shëndetësore veçanërisht të drejtë atëherë ka bllokime rreth anën tonë mashkullore të kaluarën ose.

Nëse problemet ndodhin e majta kryesisht, për të tashmen dhe anën tonë femërore.

Nails:Nëse ju depërtojnë mjetet mishi nevojë për mbrojtje.

Nëse kjo ndodh në gishtin e madh sugjeron nevojën për të mbrojtur mënyrën tonë të të menduarit dhe ndonjëherë edhe kokëfortësinë.

Tjetër është rreth interpretimit gishtat e tous.

TA:Kur gishtat janë duke treguar deri: Njeriu aktiv dhe temperament.

Nëse keni gisht është kthyer poshtë, atëherë ekziston frika e fajit apo nga frika e dështimit.

Kur gishtat boshllëqe të mëdha në mes tyre, atëherë njeriu ai ka një mendje të hapur dhe frymëzim.

Të më gjatë, gishtat e hollë është më krijuese dhe imagjinative janë ata.

Gishtat ata zakonisht janë artistë.

Në vend të kësaj, një popull praktike kanë gishtat e shkurtër dhe të trashë.

Bllokon Loose gishtat tregojnë njerëzit më fleksibël dhe diplomat nga dikush me gishtat pointy kanë ata të shkojnë direkt në pikë pa një shumë të vishet.

Pjesë e përparme e madhe.

Përfaqëson menduarit dhe logjikën.

Pjesë e përparme e drejtë e madhe tregon se si të menduarit në të kaluarën dhe la, mënyrën se si ne mendojmë tani.

Një pjesë e përparme dominant i madh, duke treguar një njeri që gjithmonë të udhëtuar në bazë të logjikës.

Nëse nuk dorëzohem dhe gisht ka tendencë për të fshehur nga të dytë, pastaj të kthehet në pikëpamjet tona në mënyrë që të bëhet i pranueshëm.

Pjesë e përparme e dytë: Një pjesë e përparme i dytë më i gjatë se njeriu tjetër tregon shumë emocionale dhe impulsiv.

Bën gjithçka që thotë zemrën.

Ajo gjithashtu mund të tregojë një efthikto njerëzore sepse lënduar lehtë.

THREE RING: Gisht i veprimit, aktivitetet dhe mbijetesa instinktive, sepse ai lidhet me karrierën e tij.

Një gisht i tretë i gjatë, tregon se do të ishte e freelancer mrekullueshme ndërsa jashtëzakonisht të shkurtër, dhe do të drejtohet nga një punë rob.

Dhe siç thonë ata, ka tre lloje të njerëzve:

Ata që krijojnë mundësi.

Këto mundësi të shikuar.

Dhe ata u çuditën. Çfarë mundësish?

4 unaza: Gishti i komunikimit.

Lehtësi më të gjatë drejt dhe më e madhe për të individit duke e bërë ura me të tjerët.

Kthehet i brendshëm ose i fshehur nën gishtin e tretë: i turpshëm, të vështirë për të shprehur.

Pjesë e përparme e pestë:

Gishti i pestë është e sigurisë në lidhje me familjen.

Security siguron një bazë të fortë për të progresit, fleksibilitet dhe pavarësinë.

Fshehur nën katërt: ai që Retreats të presioneve sociale dhe familjare.

Ndikohet lehtësisht nga familja.

GOOD: Kur calluses nuk janë për shkak të këpucëve të vështirë por nganjëherë shfaqen papritmas dhe ndërsa veshur biologjike këpucë tuaj të përditshme, atëherë ata kanë diçka për të thënë në lidhje me shëndetin tuaj dhe jo vetëm.

Këmbët tona janë harta e personalitetit tonë dhe të ndryshojë në bazë të asaj që ne jemi duke përjetuar.

Për t'u kujdesur dhe për të dashur këmbët tona dhe se ne ndjehen këpucë të rehatshme, sepse në fund të fundit është thënë dhe bërë mbi të mbështesë hapat tona në jetë.

Kështu që unë duhet të kujdeset dhe për të dëgjuar atë që thonë ata.

Reflexology: Trajtim natyror jo-drogës për shëndet më të mirë.

Origjina dhe evolucioni i ReflexologiasOpos dëshmoj vazo lashta, hieroglifet egjiptiane dhe dorëshkrimet kineze, reflexology është zbatuar për gati 4500 vjet.

Ajo u bë i njohur në perëndim në 20-tat e hershme nga American kirurg Fitzgerald, dhe që nga atëherë, evolucioni dhe pranimi është ragdaies.

Endeiktika: Danimarka 10% e popullsisë merr reflexology 3000 specialistë, ndërsa në M.

Vretania reflexology praktikuar zyrtarisht në shumë spitale.

Në Greqi, në vitin 2006 përfundoi një aplikim të dy-vjeçare të projektit hulumtues të reflexology në pacientët e zemrës, në të Kentro.

Telos Kirurgjisë Onassis kardiak në Kinë, ku, sipas qeverisë zyrtare figuron ka pesë milionë reflexologists, në Olimpiadën e Pekinit, qindra atletëve marrë trajtime Reflexology në fshati olimpik.

Përkufizimi i ReflexologiasI Reflexology është një trajtim natyror jo-drogës që synon të përmirësojë shëndetin psikosomatike e njeriut.

Ajo kërkon për lehtësimin e dhimbjeve fizike, për të ringjallur funksionet biologjike të trupit dhe të sigurojë evexia.

Skopos emocionale Reflexology është për të mobilizuar dhe për të forcuar aftësitë mbrojtëse të qenies njerëzore, stresi i zgjatur, akumulimit të toksina dhe stresi emocional, dobësojnë mbrojtja e organizmit Reflexology forcon farmaci e trupit dhe aktivizon e vetë-shëruese fuqitë e pashtershme dhe të mrekullueshme për ekzistencën e të cilave për herë të parë gjendet veprimin Ippokratis.

Tropos e Reflexology.

Reflexology është aplikuar në këmbë dhe e pasme të këmbëve, të cilat sipas teorisë së reflexology janë të ashtuquajturat pikat refleks.

Të pika refleks janë pika apo zona që, kur presion ose malachthoun mënyrë të veçantë, duke shkaktuar një stimul refleks reagim i pavullnetshëm, një organ përkatës, gjëndër ose zonë somatos.

O stimujt refleks mekanizëm që lidhen drejtpërdrejt me praninë e 7200 skajet nervore që janë identifikuar deri më sot në reflexology kusar podion.

I duke shkaktuar një efekt natyror dhe jo-drogës në nervor sistemit, e cila nga ana ndikon në endokrin, musculoskeletal, dhe të tjera sistemet e manipulimeve organismou.

Reflexologikoi gjatë trajtimit reflexology

Përfitojnë Reflexology:

Reflexology ka rezultate të suksesshme në zgjidhjen e simptomave, për të korrigjuar mosfunksionimin dhe lehtësim dhimbje.

Problemet më të shpeshta shëndetësore që ndihmon Reflexology është:

Dhimbje koke, migrenë, marramendje, ilingos.

Dyspnoia, sinusit, katarroi.

Ponos në nyjeve të dorës afchena.

Ponoi dhe podion.

Ponos bel, loumpagko.

Ischialgia, dhimbje në gjunjë, djegur në gampes.

Dyskoiliotita, kolit, sindromi i zorrëve nervoz, mostretje, periudhë gastroesophageal palindromisi.

Ponoi, cikli i parregullt PMS (sindromi premenstrual).

Ellipis ose të shqetësuar ypnos.

Exasthenisi fizikisht, koposi.

Chamilos lehtë norma metabolike (djegia e ulët).

Aisthima humor të keq.


Fjalet kyqe : keshilla  qofte  kembet  kishin  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

KENI PROBLEM ME FRYRJEN E BARKUT
Bishtaja – Boranija
Salca Bechamel