MREKULLIN QE E BEN PASTA E DHËMBËVE
MREKULLIN QE E BEN PASTA E DHËMBËVE

MREKULLIN QE E BEN PASTA E DHËMBËVE

Kuzhint.com

Pasta e dhëmbëve nuk është e nevojshme vetëm për t’u kujdesur për higjienën e gojës, por edhe për shumë funksione të tjera.

Ekspertët bëjnë me dije se, pasta e dhëmbëve gjen përdorim në shumë fusha.

Largon aromat e pakëndshme në duar.

Largon njollat: Pasta për dhëmbë mund të largojë njollat e vështira nga veshjet dhe qilimat.

Për rroba, aplikoni pastën drejt në njolla dhe fërkoni fort, derisa të hiqet njolla, pastaj lajini si zakonisht.

Largon puçrrat: Vendosni pak pastë në to, para se të shkoni të flini.

Lëreni të veprojë gjithë natën dhe në mëngjes shpëlajeni.

Largon njollat e errëta nga hekuri: Te hekuri me ngjyra pas një kohë shfaqen njollat e errëta.

Ato do t’i largoni lehtë me pastën për dhëmbë.

U kthen shkëlqimin stolive tuaja prej argjendi apo dekorimeve të tjera nga argjendi.

Largon gërvishtjet në CD: Aplikoni një shtresë të hollë të pastës në CD dhe fshijeni lehtë.

Pastaj pastroni me peshqir të pastër.

Por edhe kur vritesh ne se e lyen me paste dhembesh vendin e demtuar nuk nxihet(mavioset fare) tregon nje mike e faqes.

Nese ky informacion ishte i dobishem per ju, te lutem SHPERNDAJE.

Faleminderit


Fjalet kyqe : keshilla  mrekullin  pasta  dhembeve  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Spargel me salce mishë lope
Torte me kos
Rritini thonjtë me limon, vaj dhe hudhër